Om os

Om Platypus


Hvem er vi?

Virksomhedens navn, ”Platypus”, stammer fra navnet på det australske næbdyr. Idéen til navnet kommer af, at næbdyret er en mønsterbryder i naturen, der er god til at tilpasse sig. Mønsterbrydning og omlægning af vaner, har vi specialiseret os i.


Vi er et alternativ til opholdssteder, institutioner og herberg, da vi arbejder 1-1 med den unge. Vi tilbyder akutte og midlertidige boliger til unge, som vi hjælper videre i livet igennem en beskæftigelsesrettet indsats.


Siden 2001 har vi været udbyder af praktikker til søs og har et godt samarbejde med rederier, der tilbyder unge at komme med ombord på deres fragtskibe i en periode.


Vores boliger er beliggende i Svendborg, men vi servicerer vores kunder lokalt i hele landet.


Vores menneskesyn og tankegang

Vores løsninger hviler på et helhedsorienteret menneskesyn:


  • Vi er af den overbevisning, at der ikke findes standard-mennesker. Og derfor fungerer standard-løsninger oftest heller ikke. Vi finder en løsning – og hvis den ikke findes, så strikker vi én sammen.


  • Skal et menneske udnytte sit fulde potentiale, er det nødvendigt at interessere sig for alle aspekter i dette menneskes liv – arbejdsliv, familieliv, fysisk og psykisk sundhed m.m.


  • Vi er af den overbevisning, at der ikke findes tabere – alle mennesker har et potentiale.Metoder

Vi arbejder ud fra en systemisk tankegang, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes personlige, sociale og faglige udviklingspotentiale, fokuserer på helheder, mønstre og sammenhænge, for at skabe et ”system”, som fungerer og støtter den unges positive udvikling.


Vores store succes er det miljøskift - vi pga. vores midlertidige boliger - kan tilbyde unge, der sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre. 


Vi sammensætter særligt tilrettelagte forløb tilpasset den enkeltes behov og ressourcer, og har et stort netværk af virksomheder, som vi samarbejder med. I afklarings- og forandringsprocessen er vi tovholdere imellem de relevante interessenter, der bliver indraget i forløbet. Kontaktformular

 
 
 
 

ANNI KHATTAB

Email: ak@platypuserhverv.dk

Phone:  +45 22 92 43 38

THERESA MACKENHAUER

Email: tm@platypuserhverv.dk

Phone: +45 26 16 72 28

Følg os på LinkedIn

Livet er en gave, som vi skal huske at bruge fornuftigt.
Man kan ikke lave sine valg i fortiden om,

men man kan se at komme videre.


Søren Kierkegaard

Platypus ApS - Bagergade 88A - 5700 Svendborg - www.platypuserhverv.dk